Презентовано першу сольну пісню та кліп випускниці університету Ганни Ляч «Місячне сяйво»: де слухати та дивитися

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Презентовано першу сольну пісню та кліп випускниці університету Ганни Ляч «Місячне сяйво»: де слухати та дивитися

Випускниця Університету Григорія Сковороди в Переяславі, переяславська виконавиця Hanna Lyach презентувала свою першу сольну пісню «Місячне сяйво» та музичне відео до неї. Повністю готовий сингл чекав виходу у світ більше двох років та розповідає про залежність від кохання, легку інфантильність та дитячу наївність.

Музичний твір створили ще у 2021 року. Відтоді, вже в період повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, співачка постійно чекала відповідного моменту, проте під час одного з чергових обстрілів зрозуміла, що відкладати більше нікуди.

«Мені здається, що ця пісня про кожного із нас. Адже більшість людей відчувають себе самотніми, і, водночас, бояться лишитися такими надалі. Не кожна людина має сміливість зізнатися собі у цьому.  Такою була початкова ідея написання цієї пісні, але життя йде і сенси змінюються. Нині ми усі ми усвідомлюємо ціну кожної нової зустрічі з рідними і коханими, маємо страх лишитися самотніми і бачитися лише у снах. Кожна кохає до болю, кожна живе в невідомості чи очікуванні і не хоче миритися з цим. «Місячне сяйво» саме про це», – розповідає Ганна й додає, що у творчому арсеналі має вже багато багато напрацювань, які незабаром побачать світ. Зізнається, дуже хотіла аби саме ця робота побачила світ першою. Над її створенням працювала разом з автором музики, аранжування та зведення, ще одним випускником УГСП Марком Мельником.

Також учора ввечері світ побачив офіційний виднограй виконавиці, відзнятий відеографом, випускником університету Олександром Артюхом:

З 1 квітня почути композицію можна на усіх платформах.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту