Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Цієї середи в УГСП визначать «Хто зверху?»: де, коли та о котрій адаптують улюблене шоу

Уже цієї середи, 10 квітня 2024 року о 13:00, у молодіжному просторі «ТВіСТ» відбудеться захоплююча подія, яку ви не можете пропустити! Улюблене шоу «Хто зверху?» тепер у стінах Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Захід ініціює соціально-гуманітарний відділ університету.

На вас чекає неймовірний гендерний двобій, де викладачі та співробітники нашого університету зійдуться в боротьбі між жіночою логікою та чоловічою інтуїцією.

Хто ж насправді зверху? Продемонструє гра на чолі з капітанами Максимом Левченком і Наталією Савченко, де зійдуться: Вадим Домарецький, Олеся Коркач, Роман Беркут, Марина Прокопенко, Богдан Цупко та Наталія Редзюк.

У конкурсах учасники матимуть змогу продемонструвати дотепність, акторські здібності, загальну ерудицію й власний шарм. Від вас вимагається одне – прийти, натхненно вболівати та підтримувати команди!

Не пропустіть найзахоплюючіше шоу цього весняного сезону!

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту