Сковородинівці збирають кошти на ремонт автівок та амуніцію – як можна допомогти?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Сковородинівці збирають кошти на ремонт автівок та амуніцію – як можна допомогти?

Щонайменше від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі ініціює та підтримує волонтерські збори для своїх студентів та випускників, близьких за духом людей, що боронять Батьківщину у лавах Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих та інших підрозділів.

Нині хочемо привернути вашу увагу до кількох найактуальніших, станом на нині, зборів – закликаємо вас активно до них долучитися та зробити свій внесок у неминуче наближення нашої Перемоги. Навіть 10 гривень у кожен збір матимуть вагу.

Збір на обслуговування автівки для 60-ї ОМБР

Хлопцям з 60-ї ОМБР, де несе службу наш колега, приїхала автівка для здійснення логістичних процесів, перевезення та складування «запальних подарунків», щоб палити воріженьків. Нині потрібні кошти на її ремонт та обслуговування.

Реквізити збору:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/2ge8V5Pfuv

Карта:5375 4112 1615 4919

PayPal: Brabus1705@gmail.com

Збір на потреби «Едельвейсів»

Продовжується збір для ля 8-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України. Потрібно ще близько 10 000 гривень на придбання мастильних матеріалів для зброї та реманенту для укріплення окопів і бліндажів «Едельвейсам».

Реквізити збору:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/8CAHCLcbg4

Mono: 5375 4112 1636 8733

​​Приват: 5168 7451 7054 7027

Збір на ремонт автівки для 30-ї бригади

Ваша підтримка знову необхідна 30-тій бригаді, яка наразі несе бойові завдання із захисту рідної землі на Куп’янському напряму.

Наразі хлопці залишилися з розбитим авто, і нашим обов’язком є допомогти у тому, аби воно якнайскоріше знову стало в стрій опору. Адже захисники без транспорту – це як ми без ніг.

Ціль збору – 60 000 гривень (заміна підшипників у колесах/ цеп ГРМ/заміна ГРМ помпи/роликів, хрестовин на карданах/масло фільтру/заміна корінного сальника та ходової частини втулки стабілізатора/сальноблоки/диски/ремонт форсунок).

Реквізити збору:

Mono: 4441 1111 3260 6231

Приват: 4149 4991 5227 3072

 

Збір на амуніцію та екіпірування

Триває збір на амуніцію та екіпірування для брата сковородинівки. Сім місяців тому він вже повернувся з війни через поранення та контузію, проте днями їх зібрали на військові збори та через 2-3 дні вони виїжджають на передову.

Підтримати збір можна донатом на банку: https://send.monobank.ua/jar/4nTmfSZvG6

Будемо дуже вдячні, якщо ви поширите цю інформацію на своїх сторінках – повірте, що ваша інформаційна підтримка важить більше аніж вам здається. Відтак всіляко підтримуйте ініціативи знайомих та перевірених вами людей – вони наближують нашу перемогу. Мирного дня, друзі!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту