Ректор УГСП Віталій Коцур завітав у Кам’янець-Подільський та поспілкувався з ректором КПНУ імені Івана Огієнка Сергієм Копиловим: про що говорили

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Ректор УГСП Віталій Коцур завітав у Кам’янець-Подільський та поспілкувався з ректором КПНУ імені Івана Огієнка Сергієм Копиловим: про що говорили

Учора, 27 березня 2024 року, ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур разом з громадським діячем, доктором політичних наук, професором, головою Фонду «Рідна країна» Миколою Томенко відвідали Кам’янець-Подільський, де, як ми вже розповідали, долучились до роботи у Міжнародній науково-практичній конференції з політології «Проблеми та перспективи сучасної політичної науки в Україні». Також, у ході візиту, Віталій Вікторович та Микола Володимирович зустрілися з ректором Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Сергієм Копиловим.

Повідомляється, що під час зустрічі очільники закладів обговорили широкий спектр питань. Серед іншого йшлося про майбутню співпрацю між університетами, спільні проєкти та реформи в системі освіти як такі. Також у ході розмови особлива увага була приділена питанням, пов’язаним з вступною кампанією, оскільки це важливий етап для молоді, яка обирає траєкторію свого навчання та майбутньої кар’єри.

Поза тим важливо відмітити, що ця зустріч також була чудовою можливістю для обміну досвідом та кращими практиками у сфері освіти. Як УГСП так і  КПНУ імені Івана Огієнка задекларували свою готовність до подальшої співпраці та взаємної підтримки задля досягнення спільних цілей у розвитку освітнього простору в Україні.

Подібні комунікації відіграють важливу роль у підвищенні якості освіти, розвитку наукових досліджень та підготовці кваліфікованих фахівців, які будуть сприяти подальшому розвитку суспільства. Наостанок розмови ректори обох закладів вищої освіти висловили впевненість у тому, що спільні зусилля та обмін досвідом допоможуть зробити освітню систему більш гнучкою та адаптованою до сучасних викликів.

Вдячні за плідну зустріч, й будемо раді якнайскорше та якнайчастіше бачити викладачів і здобувачів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в стінах нашої альма-матер, маючи чітку надію на взаємність.

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту