Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > ФК «Матадор» став бронзовим призером чемпіонату Броварського району з мініфутболу

У суботу, 23 березня 2024 року, завершився відкритий чемпіонат Броварського району з мініфутболу 8х8. Серед 14 команд загалом і двох команд з Переяслава, які взяли у ньому участь, був і ФК «Матадор», що нині активно функціонує у партнерстві з Університетом Григорія Сковороди в Переяславі. За повідомленням telegram-каналу федерації футболу Переяславщини, він став бронзовим призером турніру, передає пресслужба університету.

Відомо, що у останньому турі переяславський «Матадор» переміг «Калинівку» (Броварський район), яка фінішувала другою, із рахунком 5:2. Випередити у таблиці свого суперника в цьому матчі «Матадор» вже не мав шансів: у 13 іграх він здобув 28 очок, у Калинівки залишилося 29. Чемпіоном же впевнено стала «Десна» (Погреби, Броварський район), яка набрала 37 очок, тобто не програла жодного матчу й лише один звела до нічиєї.

«Цього року «Матадор» вперше взяв участь у чемпіонаті Лівобережжя і відразу такий успіх! З величезним ентузіазмом та вірою в команду було зроблено крок вперед для розвитку та реалізації планів на майбутнє. Переяславщина зі своїми футбольними традиціями має бути представлена у змаганнях високого обласного та всеукраїнського рівня», – зазначили на Facebook-сторінці ФК «Матадор».

Слід зазначити, що на початку березня футбольний клуб «Матадор» із Переяслава заявився на участь у першій лізі чемпіонату Київської області. До цього грали у кубку області та районних змаганнях.

«Виступ у першості Київщини стане прем’єрним для «Матадора». До цього переяславський клуб, успішний у дитячо-юнацькому футболі передусім, устиг дебютувати в обласному кубковому турнірі зразка 2021 року. На старті він вибив зі змагань вищолігову «Софію» із Софіївської Борщагівки, але в 1/8 фіналу не впорався з іншим елітним колективом – ФК «Калинівка». Прем’єрний гол у турнірах офіційного обласного рангу провів Юрій Кривенко, нині – наставник юних чемпіонів Київщини», – йдеться у повідомленні Київського об’єднання асоціацій футболу.

Також відомо, що двоколовий турнір у першій лізі триватиме протягом трьох місяців – до червня. Переможець і призери змагань отримають право на виступи в обласному чемпіонаті сезону 2024-2025 років. Нова вища ліга розпочне регулярний турнір у серпні.

Бажаємо «матадорівцям» успіхів! Спостерігаємо та вболіваємо разом!

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту