УГСП долучився до міжнародного проєкту «Посилення можливостей українських академічних працівників в інноваційній педагогічно-психологічній освіті та дослідженнях»: які перспективи це відкриває

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > УГСП долучився до міжнародного проєкту «Посилення можливостей українських академічних працівників в інноваційній педагогічно-психологічній освіті та дослідженнях»: які перспективи це відкриває

Університет Григорія Сковороди в Переяславі долучився до проєкту  «Посилення можливостей українських академічних працівників в інноваційній педагогічно-психологічній освіті та дослідженнях», який реалізує Університет Масарика (Брно, Чеська Республіка) у співпраці з партнерами в Україні. Як розповідають у відділі міжнародних зв’язків, проєкт підтримується із ресурсів Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у межах співпраці з розвитку, що реалізується за кордоном.

У середу, 20 березня 2024 року у онлайн форматі відбулась координаційна зустріч щодо початку реалізації  Університетом Масарика  проєкту у співпраці з партнерами в Україні:

  • Університет Григорія Сковороди в Переяславі
  • Державний вищий навчальний заклад «Донбаський державний педагогічний університет»
  • Українська інженерно-педагогічна академія
  • Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка
  • Запорізький національний університет.

Реалізація проєкту триватиме з квітня по грудень 2024 року і передбачає створення та імплементацію спільного курсу «Педагогічно-психологічна робота з учнями у складних життєвих ситуаціях» та підвищення кваліфікації академічних працівників у сфері якісного та кількісного дослідження шкільництва. Керівником проєкту від імені УГСП виступає проректорка з міжнародних зв’язків і проєктної діяльності Оксана Ковтун, менеджером – начальник відділу міжнародних зв’язків Валентина Крикун.

У межах проєкту 2-18 квітня 2024 року для науково-педагогічних працівників буде проведено серію онлайн семінарів «Системи роботи з проблемною поведінкою учнів» – пропонуємо вам ознайомитися з детальною програмою таких заходів.

Для участі у серії семінарів необхідно не пізніше ніж 30 березня 2024 року попередньо зареєструватись за посиланням.

Учасники курсу отримають сертифікат від Асоціації з міжнародних питань з часовою дотацією 20 годин. Обов’язковою умовою отримання сертифікату є присутність онлайн на 4 семінарах з 6 і заповнення опитування.

Хочемо висловити щиру вдячність чеським партнерам, зокрема Зденці Вагнеровій та Ленці Гуловій, за постійну підтримку та співпрацю!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту