Піар-директорка культових українських зірок Ірина Ангелова стане першою гостею проєкту «Платформа можливостей» цієї весни

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Піар-директорка культових українських зірок Ірина Ангелова стане першою гостею проєкту «Платформа можливостей» цієї весни

«Платформа можливостей», услід за своїм старшим братом – проєктом «Відкритий університет» бере курс на старт весняного сезону. Уже в вівторок, 19 березня о 13:00 у 114 аудиторії Центр інноваційного навчання та трансферу технологій «Innovation Training & Tech Transfer Center») в рамках проєкту зустрінемося з піар-директоркою Олега Скрипки та гурту «ВВ», директоркою благодійного фонду «Країна Мрій», організаторкою та ведучою заходів, власницею івент-агенції «Angel’s Booking», майстром комунікації та популяризації, фахівцем у сфері ресторанно-готельного бізнесу та міжнародного туризму, волонтеркою Іриною Ангеловою.

У минулому Ангелова була директором легендарного гурту «Тартак», працювала із гуртами Друга Ріка, СКАЙ, The ВЙО та іншими виконавцями, тривалий час була піар-директоркою мережі закладів «Docker». Є почесним членом жюрі на конкурсі молодих виконавців «Rock Battle UA». Пройшла навчання з тактичної медицини та військової психології. За свою діяльність, зокрема в укріпленні обороноздатності нашої Батьківщини, була нагороджена орденом «Княгині Ольги» та іншими вагомими відзнаками.

У ході розмови в Переяславі пані Ірина розповість про секрети шляху до успіху; поділиться досвідом щодо того, як бути на своєму місці – в ресурсі, енергії, драйві та насолоді, чим би ви не займалися. Поза тим ви отримаєте відповіді на питання які виникнуть у вас в ході зустрічі, зокрема у форматі неформального спілкування.

«Я запрошую на цю зустріч не лише студентів, а й школярів, бо, поза усім іншим, я ще й мотиваційний коуч – нині в процесі навчання і отримання відповідної сертифікації. Я ділюсь досвідом, розповідаю важливі речі, на які треба звернути увагу при виборі професії. Про страх, невпевненість, що заважає ми теж поговоримо. Я сама маю три вищі освіти і завжди було цікаво як все відбувається в житті, а не написано в підручниках. Тому залюбки поділюсь з вами цим досвідом», – розповідає Ірина Ангелова анонсуючи зустріч у Переяславі.

Зустріч традиційно стане можливою за ініціативи Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю та Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених університету. У разі оголошення повітряної тривоги захід буде проведене в укритті університету.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту