У середу в УГСП завітає науковець Андрій Блануца: говоритимуть про стратегію фінансової незалежності для дорослих і дітей

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У середу в УГСП завітає науковець Андрій Блануца: говоритимуть про стратегію фінансової незалежності для дорослих і дітей

У середу, 6 березня 2024 року, об 11:00 у 114 аудиторії Університету Григорія Сковороди в Переяславі, за ініціативи Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених університету, Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю та Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» відбудеться зустріч із засновником «Школи фінансової грамотності для дорослих і дітей», кандидатом історичних наук, Президентом ГО Спортивний клубу «Науковець» Андрієм Блануца.

За повідомленням організаторів, під час зустрічі Андрій розкриє нагальну тему «Пенсійна реформа в Україні і як створити власний капітал: фінграмотність для дорослих і дітей – стратегія фінансової незалежності».

Спікер обіцяє поділитися простими способами формування капіталу та пасивного доходу навіть для тих, хто отримує мінімальну зарплату. Поза тим, Блануца планує висвітлити тенденції та перспективи пенсійної системи в Україні.

Запрошуємо всіх охочих приєднатися до цієї цікавої події, де ви матимете можливість не лише вдатися у глибокі роздуми щодо фінансової незалежності, але й безпосередньо поставити свої питання спікеру. Впевнені, що ця зустріч стане цікавою та практичною подією для всіх, хто цікавиться розвитком своєї фінансової грамотності та прагне досягти фінансового успіху.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту