Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Співчуття > Передчасно відійшла у засвіти викладачка Віта Виноградня

З великим сумом повідомляємо трагічну звістку про смерть нашої шанованої колеги, науковиці та педагога, кандидата економічних наук, доцента кафедри менеджменту факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Виноградньої Віти Михайлівни.

Віта Михайлівна була не лише висококваліфікованим фахівцем у своїй галузі, але й доброю, щирою людиною, яка завжди готова була допомогти студентам та колегам. Її внесок у розвиток нашого університету і педагогічної науки, вивчення фінансів, менеджменту в цілому неможливо переоцінити.

З вересня 2003 р. й донині Виноградня була викладачем/доцентом Університету Григорія Сковороди в Переяславі, у 2010 році захистила кандидатську  дисертацію на тему «Організаційно-економічний механізм управління вищими навчальними закладами», у 2013 році отримала вчене звання доцента кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту, з вересня 2023 року почала роботу на кафедрі менеджменту.

З 2018 року Віта Михайлівна була членом всеукраїнської професійної громадської організації – Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України (ФАБФ), яка входить до складу Громадської дорадчої ради при Комітеті Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, Громадської ради при Міністерстві аграрної політики та продовольства України, Громадської ради при Державній фіскальній службі України.

У ці тяжкі часи наші думки звернуті до рідних та близьких Віти Михайлівни. Хай вони знайдуть силу та підтримку у спогадах про неї та в життєвому дороговказі, який вона залишає. Нині численна родина Університету Григорія Сковороди в Переяславі, факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології, кафедри менеджменту, співробітники та студенти й випускники, схиляє голови в молитві, висловлює слова найщирішого співчуття з приводу цієї тяжкої втрати.

Пам’ять про Віту Михайлівну залишиться назавжди в серцях тих, хто мав радість та честь черпати з джерел її мудрості та доброти.

Чин похорону відбудеться у суботу, 24 лютого о 13:00 за адресою: вул. Остапа Вишні, 13  (мікрорайон «Борисівка»).

Вічна пам’ять!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту