Міжнародній науково-практичній конференції «Цифрова компетентність вчителя нової української школи 2024: інновації в умовах змін»: коли відбудеться та як долучитися

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Міжнародній науково-практичній конференції «Цифрова компетентність вчителя нової української школи 2024: інновації в умовах змін»: коли відбудеться та як долучитися

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, на правах співорганізатора, запрошує вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Цифрова компетентність вчителя нової української школи 2024: інновації в умовах змін», що відбудеться 21 березня 2024 року в гібридному форматі.

Це унікальний форум, де науковці, вчителі, методисти та інші фахівці обговорять найактуальніші проблеми освіти в контексті цифрових трансформацій. Уже протягом семи років ця подія об’єднує представників освітянської громади з України та поза її меж для обміну ідеями та досвідом.

Напрями роботи конференції:

  • Науково-методологічні підходи розвитку цифрової компетентності.
  • Безпека використання цифрових інструментів у шкільній освіті.
  • Цифровий освітній контент для реалізації дидактичних цілей предметних галузей.
  • Дидактичні аспекти використання цифрових засобів навчання у шкільній освіті під час війни.
  • Використання віртуальної/доповненої реальності та штучного інтелекту для розвитку цифрової компетентності.
  • Цифрова комунікація в закладах освіти.
  • Цифрове освітнє середовище нової української школи у воєнний час.
  • Інформаційно-комунікаційні технології у професійній освіті та підвищенні кваліфікації вчителя.
  • Педагогічні інновації: сучасні навчальні практики в Україні та за кордоном. Професійний розвиток вчителя у контексті цифрової трансформації.

Повідомляється, що реєстрація та подання матеріалів тривають до 19 березня 2024 року, а результати роботи учасників будуть опубліковані у збірниках у травні-червні 2024 року.

Участь у конференції та публікація матеріалів безкоштовна.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Реєстрація учасників, зразок оформлення матеріалів та детальна інформація знаходиться на сайті за посиланням.

Більше деталей знайдете в інформаційному листі.

Долучайтеся до конференції, де інновації в умовах змін обговорюються та формують майбутнє освіти. Бажаємо вам плідної участі та нових інсайтів!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту