Троє сковородинівців долучилися до ретриту «Never Give Up» на Львівщині: чим займалися самі та чому навчали інших

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Троє сковородинівців долучилися до ретриту «Never Give Up» на Львівщині: чим займалися самі та чому навчали інших

50 молодіжних працівників з усієї України зустрілись у селищі Славське на Львівщині, щоб обмінятись досвідом й «приміряти» на себе професію будівельника. Мова про ретрит «Never Give Up», до якого долучилися сковородинівці, зокрема Альона Іващенко – кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти, Андрій Іващенко – керівник соціально-гуманітарного відділу та Вадим Домарецький – фахівець   соціально-гуманітарного відділу.

Як розповідають сковородинівці, упродовж ретриту обговорювали актуальні тенденції в молодіжній політиці і майбутні перспективи, проводили командотворчі активності, говорили про життєстійкість та роботу в умовах невідомості та спротиву. Обговорювали стрес та робота зі стресом під час війни, говорили про якісну внутрішню та зовнішню комунікацію – як комунікувати без стресу та планували візію роботи в умовах супротиву та невідомості.

Повідомляється, що Альона Іващенко провела для учасників ретриту майстер-клас з нейрографіки, а керівник соціально-гуманітарного відділу Андрій Іващенко провів активність у вигляді танцювального «Dance Battle».

Ретрит «Never Give Up» реалізується  Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки Німецького банку розвитку KfW Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew.

 

Пресцентр соціально-гуманітарного відділу університету

Перейти до вмісту