УГСП відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Таджикистану в Україні Назрізода Давлаталі Хайдар: яка мета візиту

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Таджикистану в Україні Назрізода Давлаталі Хайдар: яка мета візиту

У п’ятницю, 9 лютого 2024 року, керівництво Університету Григорія Сковороди в Переяславі, у складі ректора університету Віталія Коцура, проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Василя Дудара та проректорки з міжнародних зв’язків та проєктної діяльності Оксани Ковтун, вітали в стінах альма-матер почесних гостей – Надзвичайного і Повноважного Посла Таджикистану в Україні Назрізода Давлаталі Хайдара та директора Національної науково-сільськогосподарської бібліотеки Національної академії аграрних наук України Віктора Вергунова. У ході відвідин гостям була надана можливість ознайомитися з інфраструктурою університету.

Повідомляється, що основною частиною програми візиту стала оглядова екскурсія сковородинівським простором, зокрема музеєм та бібліотекою закладу, де гості залишили свої підписи як пам’ять про цей день. Також гості відвідали факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва, де ознайомилися з мистецькими аудиторіями, майстернями та взяли участь у виставці художніх робіт під назвою «Мистецький вернісаж».

Університет Григорія Сковороди залишається відкритим для міжнародного співробітництва, сприяючи обміну знаннями та культурним досвідом для подальшого розвитку освітніх ініціатив та взаєморозуміння між націями.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту