Делегація УГСП завітала до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»: підписано договір про співпрацю, напрацьовано предметні плани

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Делегація УГСП завітала до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»: підписано договір про співпрацю, напрацьовано предметні плани

Учора, 25 січня 2024 року, команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі на чолі з ректором Віталієм Коцуром, проректорами Вячеславом Різником та Василь Дудар, декан факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій Вячеслав Редзюк, помічник ректора Денис Мірошніченко та фахівець Наталія Устич разом з викладачами кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти соціально-психологічного Університету Григорія Сковороди в Переяславі кандидатом педагогічних наук Інною Мисан та докторкою філософії в галузі психології Юлією Кролівець завітали до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». У ході візиту було налагоджено контакти, підписано договір про співпрацю між закладами з метою реалізації спільних проєктів, академічних обмінів тощо.

У ході візиту сковородинівці відвідали засідання Вченої ради університету, де було присутнім керівництво університету та чи не усіх структурних підрозділів «Полтавської політехніки». Саме там і було укладено угоду. На місці й почалася її реалізація – представники УГСП переймали досвід колег в першому в Україні інноваційному центрі – Центрі освіти і піклування про дітей дошкільного віку та Центрі ветеранського розвитку цього закладу. Також відвідали лабораторії та класи закладу, центри міжнародного співробітництва, Музей науки, спортивний комплекс та укриття.

Ще одним аспектом візиту стало спілкування переяславців зі своїми колегами з метою визначення перспективних напрямів діяльності і співпраці. Зокрема мова йшла про реалізацію програм внутрішньої академічної мобільності, співпрацю зі Студентською Радою УГСП на яку особливо наголосив ректор нашого університету спілкуючись із лідерами студентського самоврядування у Полтаві. Практичну реалізацію усього запланованого розпочнуть найближчим часом.

Також, у недалекій перспективі, колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» планує завітати з візитом до Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Тож чекаємо.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту