Енджі Крейда дасть благодійний концерт в підтримку Збройних Сил України у актовій залі УГСП: він відбудеться 3 лютого

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Енджі Крейда дасть благодійний концерт в підтримку Збройних Сил України у актовій залі УГСП: він відбудеться 3 лютого

«Буде тобі враже так, як відьма скаже!». У суботу, 3 лютого 2024 року, Енджі Крейда вперше завітає до Переяслава зі благодійним концертом. Виручені кошти спрямують на підтримку Збройних Сил України. Початок о 18:00 в актовій залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Пісні Енджі Крейди знає вся країна. Кліп на хіт «Враже» став суперпопулярний на YouTube та, наразі, подолав позначку у 20 мільйонів переглядів, а пісня увійшла до списку 12-ти найкращих композицій 2022-го року за версією національної музичної премії YUNA у єдиній категорії «Пісні незламної України». Серед інших відомих композицій Крейди – «Сама», «Пройде зима», «Перевзуті», переспіви пісень «Батько наш Бандера», «Байрактар» та інші роботи. Усі вони вирізяються відсутністю зайвого блиску та претензії на комерційність. Та, мабуть, саме тим і «заходять» слухачам. Це творчість, що оголює емоції душі, а тому вона – безцінна.

«Я їду в тур маленькими містечками України. Знаю, там живе багато прихильників української музики, але наживо вони її майже не чують. Саме тому  я співатиму для Вас. Усі зібрані на концертах гроші ми передамо на потреби Збройних сил України. Я би хотіла, щоб мої слухачі були свідомі і відрізняли щирість від фальші. Я Крейда – українська співачка. Я пишу і виконую музику, в першу чергу, для українців. Допоможемо нашим Збройним Силам боронити Україну. Я їду до Вас, Переяславе. Почуємось!», – каже Енджі Крейда.

Співорганізатором приїзду виконавиці в місто є Університет Григорія Сковороди в Переяславі в рамках свого партнерського проєкту «Відкритий університет».

Благодійні квитки за телефонами: 099-298-43-02, 063-727-59-87 (продаж квитків стартує у понеділок, 15 січня, нині триває передзамовлення та попереднє бронювання)

Ціна благодійного квитка: 150-250 гривень

Бери друзів та родину й завітай на вечір українського альт-попу у Переяславі!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту