Університет Григорія Сковороди в Переяславі надсилає вітання з нагоди Різдва та прийдешнього Нового року

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Університет Григорія Сковороди в Переяславі надсилає вітання з нагоди Різдва та прийдешнього Нового року

Йде у історію 2023 рік. У цей особливий святковий час ми підсумовуємо освітню, наукову, національно-просвітницьку діяльність усієї сковородинівської родини та, щонайменше вдруге, попри умови широкомасштабної війни, зустрічаємо час сповнений давніми обрядами, звичаями та традиціями – вони дають можливість кожному відчути дух різдвяних та новорічних свят, поглибити розуміння сімейних цінностей.

Дорогі колеги, партнери та друзі!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі надсилає вам найщиріші вітання з нагоди Різдва та прийдешнього Нового року!

Хочемо висловити нашу найщирішу вдячність за вашу непереможну підтримку та співпрацю. Минулий рік був сповнений важкими випробуваннями та труднощами, але завдяки вашій вірі, наполегливості та тісному співробітництву ми змогли подолати всі перешкоди. Насамперед подякуймо за це тим, хто просто зараз захищає нашу країну. Згадаймо тих, хто повернувся «на щиті».

На Різдво та Новий рік вкотре загадаймо бажання про переможний мир, любов та злагоду у світі, докладімо усіх належних від нас зусиль для того, аби ці бажання неодмінно здійснилися. Нехай прийдешній 2024-й рік принесе нам безліч радості, натхнення та нових можливостей.

Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії для досягнення ваших цілей та натхнення для реалізації мрій. Нехай Різдво віддячить вам за цей рік родинним теплом, затишком та радістю спільного святкування. Нехай кожен день наповнюється добром, щирістю та взаєморозумінням.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту