Сковородинівців запрошено на воркшоп від StrikePlagiarim: говоритимуть про види плагіату, санкції за порушення академічної доброчесності й штучний інтелект

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Сковородинівців запрошено на воркшоп від StrikePlagiarim: говоритимуть про види плагіату, санкції за порушення академічної доброчесності й штучний інтелект

Сковородинівських викладачів та студентів запрошено на воркшоп від StrikePlagiarim, який відбудеться 12 грудня 2023 року на youtube-каналі компанії в режимі прямої трансляції. Початок о 15:30.

Анонсують, що вокшоп розпочнеться з вітального слова від компанії StrikePlagiarism.com, продовжиться оглядом законодавства щодо перевірки робіт на плагіат. Говоритимуть про види плагіату, санкції за порушення академічної доброчесності. Також відбудеться інтерпретація та тлумачення звіту подібності, розмова про чат GHPT й зловживання інструментами штучного інтелекту.

За годину поговорять про ідентифікацію контенту штучного Інтелекту, правильне оформлення контенту штучного інтелекту й досвід іноземних країн. Ще відбудеться презентація модуля виявлення штучного інтелекту в системі StrikePlagiarim. Учасники матимуть змогу задати свої питання й отримати на них відповіді.

Отже, 12 грудня 2023 року о 15:30 на вас чекатимуть тут: https://www.youtube.com/@StrikePlagiarism

Попередня реєстрація не потребується.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту