УГСП та КНУ імені Тараса Шевченка проведе ІІ Всеукраїнський форум «Українське суспільство в умовах війни: незламність, єднання, перемога»: реєстрація, деталі та програма заходу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > УГСП та КНУ імені Тараса Шевченка проведе ІІ Всеукраїнський форум «Українське суспільство в умовах війни: незламність, єднання, перемога»: реєстрація, деталі та програма заходу

7 грудня 2023 року у Переяславі та 8 грудня 2023 року у Києві за співініціативи Університету Григорія Сковороди в Переяславі та Київського національного університету імені Тараса Шевченка у гібридному форматі (онлайн та офлайн) відбудеться ІІ Всеукраїнський форум «Українське суспільство в умовах війни: незламність, єднання, перемога».

Ви маєте чудову змогу долучитись до дискусій на актуальні теми, повʼязані з державною політикою, міжнародною діяльністю, волонтерським рухом та культурним життям тощо.

Повідомляється, що спікерами заходу будуть колишні політики, державні та політичні діячі, відомі та цікаві особистості з різноманітних сфер суспільно-політичного та культурного життя. Участь у заході безкоштовна, а локацію буде повідомлено згодом, з урахуванням безпекової ситуації.

Планується, що захід відкриє вітальне слово ректорів УГСП, КНУ імені Тараса Шевченка, Вільнюського університету, Міністерства освіти і науки України, Посольства Республіки Польща й Італійської Республіки в Україні, Громадського руху «Рідна країна», Бориспільської районної військової адміністрації, Київської обласної організації Національної спілки краєзнавців України. Захід у Переяславі продовжать панельні дискусії «Система публічного управління та український політикум в умовах війни: ефективність функціонування та взаємовідносин», «Візія української справи/перемоги на міжнародній арені», «Освіта і наука в умовах воєнного стану» й «Політика пам’яті та дерусифікації». З повною програмою двох днів заходу можна ознайомитися за посиланням.

Участь можлива за попередньою реєстрацією за посиланням: https://forms.gle/qQcC86yXy5fqSYRy6

Контактна особа: відповідальний секретар оргкомітету Форуму, кандидат історичних наук, асистент Сергій Шкабко +38(093) 634-19-47

Безумовно, питання які постануть на порядок денний цього форуму є надзвичайно актуальними та викликають значний інтерес не тільки в експертному середовищі, а насамперед в українському суспільстві та за кордоном. З огляду на це, вкрай необхідним є проведення високопрофесійної та інтелектуальної дискусії з метою пошуку відповідей на ключові питання розвитку українського суспільства в умовах війни та обговорення планів і перспектив подальшої боротьби та існування в умовах уже «поствоєнної України». Зголошуйтесь до участі.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту