«Миколайчик для сковородинівця-захисника»: в УГСП стартувала благодійна акція до Миколая та Дня Збройних Сил України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > «Миколайчик для сковородинівця-захисника»: в УГСП стартувала благодійна акція до Миколая та Дня Збройних Сил України

Напередодні Дня Збройних Сил України та Святого Миколая з ініціативи кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій, за інформаційної підтримки відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю, в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі стартує благодійна акція «Миколайчик для сковородинівця-захисника».

Позаяк лише на факультеті гуманітарної освіти і соціальних технологій налічується близько 200 сковородинівців, які нині активно боронять Україну в лавах Збройних Сил України, завдання акції – сформувати святкові бокси, які, напередодні Миколая, вирушать у підрозділи де проходять службу сковородинівці-захисники. Акція стартує відсьогодні, триватиме до 5 грудня 2023 року.

Підтримати акцію можна принісши на кафедру соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності якусь необхідну теплу річ (шкарпетки, рукавички, засоби гігієни, смаколики тощо) та, за бажанням, докласти листівку, лист або дитячий малюнок з побажаннями для захисників, яку буде докладено до подарунка та надіслано нашим мужнім хлопцям та дівчатам.

Найпростіший спосіб підтримати акцію – перерахувати кошти за наступними реквізитами:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/5rb15hpToY

Карта для усіх банків: 5375 4112 1271 0532

PayPal: levchenkopaypal@gmail.com

Більше донатів – більша кількість захисників-сковородинівців, яких охопить ця акція.

Звертаємося до вас з проханням активно підтримати цю акцію й подякувати тим, хто зустріне ці свята в холодному окопі аби ми мали змогу зустріти їх в теплі та без ворога на порозі; хто вже два роки не шкодуючи свого здоров’я та життя йде в бій задля того, аби ми мали змогу жити, працювати та навчатися. Віримо у ваші добрі серця і те, що кожен з вас може стати Миколаєм для захисників і захисниць.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту