Дві освітньо-професійні програми УГСП, які реалізуються на другому (магістерському) рівні акредитовано НАЗЯВО за рівнем «B»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Дві освітньо-професійні програми УГСП, які реалізуються на другому (магістерському) рівні акредитовано НАЗЯВО за рівнем «B»

21 листопада 2023 року відбулося засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (протокол 17 (46)), на якому прийнято рішення акредитувати дві освітньо-професійні програми Університету Григорія Сковороди в Переяславі, які реалізуються на другому (магістерському) рівні.

За повідомленням навчально-наукового центру забезпечення якості освіти УГСП йдеться про освітньо-професійну програму «Середня освіта (Німецька мова та зарубіжна література)» за спеціальністю 014.022 Середня освіта (Німецька мова та зарубіжна література) – гарант Шемуда Марина Григорівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання (ідентифікатор у ЄДЕБО ID 61231; номер АС 1903/АС-23) й «Документаційне забезпечення управління та інформаційна діяльність» за спеціальністю 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа – гарант Довжук Ігор Володимирович, доктор історичних наук, професор кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інноваційної діяльності (ідентифікатор у ЄДЕБО ID 53877; номер АС 1855/АС-23).

За висновками експертних груп, галузевих експертних рад дані освітньо-професійні програми відповідають за рівнем В Критеріям оцінювання якості освітніх програм. Це засвідчує якісну підготовку здобувачів вищої освіти та високий професіоналізм науково-педагогічних працівників альма-матер.

Вітаємо професорсько-викладацькі колективи та магістрантів кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання та кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інноваційної діяльності з успішним проходженням акредитації освітніх прогарам. Так тримати!

 

Інформацію надано навчально-науковим центром забезпечення якості освіти

Перейти до вмісту