Викладачка Наталія Ржевська бере участь у програмі «Лідерство задля освітніх трансформацій»: стажування проходить у Великій Британії в очному форматі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Викладачка Наталія Ржевська бере участь у програмі «Лідерство задля освітніх трансформацій»: стажування проходить у Великій Британії в очному форматі

Команда Центру інноваційного навчання і трансферу технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі завжди прагне підтримувати високий рівень інноваційного і технологічного потенціалу. На початку вересня 2023 року кандидата педагогічних наук, в.о. доцента кафедри професійної освіти факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в  Наталію Ржевську було відібрано з 250 аплікантів на участь у програмі «Лідерство задля освітніх трансформацій». Це спільна ініціатива Української Академії Лідерства та Університету Уоріка, одного із провідних закладів Великобританії за підтримки Міністерства освіти України та Міністерство науки та цифрової трансформації.

Як стало відомо пресцентру факультету фінансово-економічної і професійної освіти, стажування проходило очно з 8 по 16 вересня 2023 року на базі Університету Уоріка (Велика Британія).

Повідомляється, що основною метою цього обміну знаннями було надання інституційної підтримки українським освітнім організаціям та перспективним командам через наставництво та обмін найкращим освітнім матеріалом з практики британської системи освіти. Крім того, обмін знаннями мав на меті дослідити історії успіху стійкості української освітньої системи під час війни.

«Обмін знаннями – це довгострокове партнерство між установами у першій ітерації. Очікується, що він триватиме 1 рік і включатиме два коротких очних залучення у вересні 2023 року та січні 2024 р.  Отримані знання та передовий досвід під час перебування в Уорікському університеті сприятимуть посиленню зв’язків і сталому міжнародному обміну знаннями між українськими та британськими колегами, подальше зміцнення освітніх комуніцікацій між нашими країнами», – коментує Наталія Вікторівна.

Упродовж 2023-2024 навчального року на базі Центру інноваційного навчання і трансферу технологій будуть проведені семінари та системні наукові дослідження з тематик трансформаційного освітнього менеджменту для забезпечення стійкості команд та освітньої системи в цілому.

 

Пресцентр факультету фінансово-економічної і професійної освіти

Перейти до вмісту