Сковородинівців закликають приєднатися до благодійної акції «Смілива гривня» та підтримати Збройні Сили України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Сковородинівців закликають приєднатися до благодійної акції «Смілива гривня» та підтримати Збройні Сили України

Під час повномасштабної війни більшість українців, зокрема молодь, розуміють важливість підтримки Збройних Сил України, роботи на Перемогу. Як то кажуть «ми або в ЗСУ, або для ЗСУ». Серед інших способів допомогти війську – приєднатися до благодійної акції «Смілива гривня», яка триватиме до 30 листопада 2023 року. Ця ініціатива набирає популярність, і Наукове товариство університету закликає сковородинівців зголошуватися до участі в ній.

За повідомленням місцевих координаторів, мета акції полягає в акумулюванні коштів для підтримки Збройних Сил України та наданні українцям можливості зробити свій внесок у перемогу. Навіть невелика пожертва може бути важливою для досягнення незалежності та цілісності України в цій важливій боротьбі.

Благодійну акцію «Смілива гривня» проводять вже вдруге, минулого року до неї приєдналися понад 2 400 колективів, з яких 81% – заклади освіти. Тоді учасники зібрали понад 5 мільйонів гривень, більша частина з них – завдяки зусиллям педагогів, які сприяли залученню дітей та їхніх батьків до благодійності.

Переконані, що й цьогорічний благодійний збір монет, ініційований Національним банком, сприятиме розвитку серед молоді культури благодійності, яка є складовою частиною фінансової культури, а також сприятиме мобілізації коштів для підтримки Збройних Сил України.

Акція передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень.

Повідомляємо, що пункти збору грошей в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі будуть встановлені при входах до І та ІІ корпусів університету, а також в гуртожитках №1 та №2. Таким чином, долучитися буде зручно і доступно для всіх, хто має бажання підтримати українську армію.

Зголошуйтесь до благодійної акції «Смілива гривня» та станьте частинкою спільних зусиль для захисту незалежності та цілісності України під час війни!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту