У «Клуб випускників університету» завітає поетеса Олена Євтєєва – презентує нову збірку «Калинове серце» кошти від продажу якої спрямують захисникам

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У «Клуб випускників університету» завітає поетеса Олена Євтєєва – презентує нову збірку «Калинове серце» кошти від продажу якої спрямують захисникам

У прийдешній четвер, 12 жовтня 2023 року о 14:00 в залі інформаційних технологій «Чумацький шлях» відбудеться перша, у новому навчальному році, зустріч у форматі «Клуб випускників університету» зустріч з випускницею, поетесою Оленою Євтєєвою. Вона презентує свою нову поетичну збірку «Калинове серце», яку можна буде придбати аби підтримати 72-гу окрему механізовану бригаду імені Чорних Запорожців.

У ході зустрічі тендітна жінка з гарячим серцем патріотки в поезіях  талановито  розкриє наш національний світ і часопростір. Ви почуєте поезії та слово пронизані осмисленням звитяги та величі українського народу в минулому і сьогоденні.

Свою нову поетичну збірку «Калинове серце» поетеса присвятила мамі. Принагідно видання можна буде придбати у ході зустрічі, примірник коштуватиме 150 грн. Кошти від продажів підуть на потреби 72-гої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Відомо, що професія Олени Євтєєвої пов’язана з інформаційною сферою, вона працювала журналістом у різних видання, прессекретарем публічних осіб. Була учасницею Революції Гідності, нині працює у пресслужбі державного органу у сфері правосуддя. Вірші та спогади поетки про події національного спротиву є у книзі «Майдан. Свідчення. Допомога постраждалим. Міжнародна солідарність», поезії ввійшли до антологій «Викрадення Європи» та «У пошуку альтернативи. Поезія сучасної України». Олена бере участь у тематичних патріотичних заходах, проводить зустрічі з учнями, студентами.

Пані Олена авторка поетичних збірок «Дух дощової симфонії», «Вітер з Літер» яку, у 2018 році, презентували в нашому університеті й збірки «Калинове серце», презентація якої та стане основою зустрічі.

Серед організаторів заходу бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі, Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю й Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту