Збори гуртожитків, День першокурсника, перегляд кінофільму та дизайн-сесія: дайджест подій тижня що минає від соціально-гуманітарного відділу університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Збори гуртожитків, День першокурсника, перегляд кінофільму та дизайн-сесія: дайджест подій тижня що минає від соціально-гуманітарного відділу університету

Сплинув третій тиждень нового навчального року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі.  Він приніс сковородинівцям низку цікавих заходів та крутих емоцій, про які хочемо розповісти у вже традиційному дайджесті подій від соціально-гуманітарного відділу університету.

Збори гуртожитків

У понеділок, 18 вересня 2023 року,  в другій половині дня в актовому залі університету відбулись збори мешканців гуртожитків №1 та №2 де студенти, викладачі та співробітники, які проживають на території студмістечка, вкотре прослухали інформацію щодо проживання в гуртожитках, поглибили свої знання про права та обов’язки усіх мешканців гуртожитків.  Фахівець із цивільного захисту Юрій Бобровнік розповів як діяти мешканцям у разі оголошення  повітряної тривоги.  Натомість заступник голови профспілкового комітету Михайло Бойко  нагадав присутнім про правила проживання в гуртожитку. Також на зустрічі були присутні коменданти гуртожитків Людмила Мойсіяха та Микола Карплюк, начальник експлуатаційно-технічного відділу університету Олександр Столяренко та фахівець соціально-гуманітарного відділу Вадим Домарецький.

Вечірній показ фільму

Увечері того ж дня був показ кінофільму в актовій залі університету. Переглянути одну з найкультовіших стрічок 2023 року зібралась велика кількість студентів різних курсів, гості закладу. Після перегляду фільму, в рамках розмовного клубу, відбулося його обговорення. У соціально-гуманітарному відділі обіцяють що, у найближчій перспективі показуватимуть декілька кінострічок на тиждень. Побажання щодо кінофільмів приймають у соціальних мережах та 209 аудиторії ІІ корпусу університету.

День першокурсника

У середу, 20 вересня 2023 року, відбувся День першокурсника. За традицією, що в умовах війни змінила звичну локацію на головну алею університету, студенти мали змогу представити свої факультети виконавши хореографічні чи вокальні номери, ближче роззнайомитися один з одним й продемонструвати злагоджену командну взаємодію, т.зв. «сродну сковородинівську працю». Вдалого навчального року першокурсникам побажав кандидат історичних наук, доцент, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар.  Натомість голова студентської ради Роман Беркут подякував адміністрації університету за можливість проведення таких заходів. Поза тим  студенти мали змогу насолодитися номером від танцювального гурту «New Face» та  оригінольним танцем від Студентської ради університету який феєрично завершив свято. Наприкінці присутні зробили спільний знімок та розрізали червону стрічку на знак відкриття студентського сезону в УГСП.

Дизайн-сесія

У п’ятницю, 22 вересня 2023 року,  охочі здобувачі, представники студентського самоврядування  та співробітники університету під модеруванням керівника соціально-гуманітарного відділу Андрієм Іващенком мали змогу доєднатись до стратегічних процесів  дизайн-сесії  «Наш простір». Усі учасники дійшли до спільної думки щодо того який вигляд повинен мати майбутній молодіжний простір «Твіст». Більше деталей щодо цього розповімо вже найближчим часом.

Заходи реалізовуються в рамках грантової програми «ТРИМАЙ», що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW.

Пресцентр соціально-гуманітарного відділу

Перейти до вмісту