УГСП запрошує першокурсників та всіх охочих на безкоштовну екскурсію Переяславом за маршрутом «Україна-1187»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > УГСП запрошує першокурсників та всіх охочих на безкоштовну екскурсію Переяславом за маршрутом «Україна-1187»

Переяслав – місто неймовірних краєвидів і багатої історії. Пізнавати його знову і знову цікаво навіть місцевим жителям, не говорячи уже про першокурсників, внутрішньо переміщених осіб та гостей міста. Тому екскурсія Переяславом – це завжди гарна ідея.

7 вересня 2023 року запрошуємо вас до фантастичної прогулянки, безкоштовної екскурсії містом за маршрутом «Україна-1187». Зустрічаємося о 15:00 біля пам’ятника на честь першої літописної згадки про Україну (неподалік ТЦ «Магніт»).

Пропонуємо вам поринути у світ краєзнавства, де досвідчений гід розповість вам чимало цікавих фактів про наше місто: його засновників, історію, пам’ятки, відбудову, таємниці та красу.

Попередня реєстрація за номером: 0 (63) 727-59-87

Зголошуйся аби краще пізнати Переяслав, місто з понад 1000-літньою історією. Побачимось!

Співорганізатори екскурсії: Молодіжний простір «Зустріч», Університет Григорія Сковороди в Переяславі, ГО «Корінь нації», КЗ «Переяславський ЦКМ».

Захід буде втілено в межах проєкту #МолодьТУТ програми USAID @mriemotadiemo. @irexinUkraine @ГО «Молодіжна платформа»

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту