Наукове товариство університету запрошує до своєї команди: долучайся до тих, хто творить новітні сторінки історії університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Наукове товариство університету запрошує до своєї команди: долучайся до тих, хто творить новітні сторінки історії університету

Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує до своїх лав. Розповідаємо як долучитися до команди тих, хто творить новітні сторінки історії університету.

Наукове товариство університету – спільнота, яка починаючи з 2000 року наповнює життя сковородинівців інтелектуальними і розвиваючими подіями, смачною та корисною «їжею» для подальших життєвих роздумів та дій розкриває наукові таланти, наповнює життя сенсами та відкриває таланти.

Саме їм, в рамках вже відомих (а можливо й ні, першокурснику – прим.авт.) тобі проєктів «Відкритий університет» та «Платформа можливостей» вдалося запросити до університету Сергія Притулу, Віталія Гордієнка, Сергія Стерненка, Макса Кідрука, Сергія Жадана та десятки інших впізнаваних, успішних українців.

Їм вдається віднаходити та демонструвати найкращі кінострічки й влаштовувати навколо них цікаві обговорення у проєкті «Нічна бібліотека», гуртувати науковців нашої Батьківщини та близького зарубіжжя навколо цікавих наукових розвідок та конференцій, вчити робити науку цікавою та доступною на «Курсах основ написання наукових робіт».

Саме вони організовують наймасштабнішу інтелектуальну подію року – чемпіонат університету з «Брейн Ринг», та, навіть, спромоглися організувати наймасштабнішу танцювальну подію міста – «Skovorodance».

Словом, більшість з усього найцікавішого що відбувається в університеті, їхніх рук справа. А ще це справжня кузня кадрів, які потім працюють в університеті та змінюють його вже на керівних, менеджерських посадах.

Хочеш долучитися до команди тих, хто невтомно працює задля того, аби кожен Ваш день в університеті був корисним, багатим на цікаві події, сприяв Вашому професійному та загальнолюдському зростанню? Ми шукаємо саме вас!

Заповнюй коротку анкету, пиши нам у соцмережах або телефонуй за номером 096 703 12 71 (Оксана Луцик) і +380 63 810 81 93 (Андрій Кунах).

Наші соцмережі: Instagram, Facebook та Telegram.

Адреса: 2 корпус, ауд. 102 а.

УГСП – це не лише стіни, університет – це ми з Вами. Давайте спільно наповнювати його життям та робити наше дозвілля кориснішим!

 

Пресцентр Наукового товариства університету

Перейти до вмісту