Команда УГСП стала бронзовим призером І Чемпіонату світу з науки у Дубаї: переможців визначали нобелівські лауреати

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Команда УГСП стала бронзовим призером І Чемпіонату світу з науки у Дубаї: переможців визначали нобелівські лауреати

У період з 7 по 21 серпня 2023 року у місті Дубай (ОАЕ) відбувся І Чемпіонат світу з науки. Він, у он-лайн форматі, згуртував науковців з різних галузей науки із 69 країн світу, зокрема з Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

За повідомленням факультету технологічно-математичної освіти у чемпіонаті взяли участь його науково-педагогічні працівники: технологічної і математичної освіти, к.п.н., доцент кафедри теорії та методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки Олег Хищенко; старша викладачка кафедри теорії та методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки Юлія Великдан та к.п.н., доцент кафедри теорії та методики професійної підготовки Андрій Литвин. Відомо, що на розгляд Міжнародної експертної суддівської комісії, яка оцінювала роботи, було представлено статтю сковородинівців під назвою «Сучасні тенденції трансформаційних змін у закладах вищої освіти України в умовах цифровізації».

Слід додати, що до Міжнародної експертної суддівської комісії увійшли понад 30 Нобелівських лауреатів. Вони використовували бальну систему оцінювання, враховуючи наукову значущість та оригінальність робіт, а також достовірність отриманих результатів. Нагороди здобули 360 вчених із 1236 учасників. Поміж тим, нагороду бронзового призера отримала команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі, факультету технологічно-математичної освіти вітає своїх викладачів з їх вражаючим результатом у чемпіонаті. Це доказ ваших великих зусиль та здібностей у галузі науки. Бажаємо вам подальших успіхів і досягнень у вашій науковій діяльності. Нехай ця перемога буде лише початком вашого великого наукового шляху!

 

Пресцентр факультету технологічно-математичної освіти

Перейти до вмісту