УГСП разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) бере активну участь у процесі модернізації системи підготовки фахівців нової ґенерації: які плани

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > УГСП разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) бере активну участь у процесі модернізації системи підготовки фахівців нової ґенерації: які плани

У 2023 році дедалі більшої плідності набуває співпраця спільноти Університету Григорія Сковороди в Переяславі з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Нещодавно ректор Віталій Коцур та психологиня університету Тетяна Кузьменко стали учасниками сесії стратегічного планування: «Взаємодія партнерів ЮНІСЕФ в рамках надання психосоціальної підтримки». Нині діляться своїми враженнями з пресслужбою університету.

Захід був організований в межах проєкту, який реалізується БО «Українська освітня платформа» та  програми «Спільно» Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни. Відомо, що програма СПІЛЬНО об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами заради кожної дитини в Україні.

Як розповіла Тетяна Кузьменко, на заході розглядалися пріоритетні стратегії розвитку системи надання психосоціальних послуг населенню й питання підготовки висококваліфікованих спеціалістів допомагаючих професій. Завдяки участі університетської делегації у стратегічній сесії стали можливими до реалізації ряд важливих проєктів модернізації освітніх програм підготовки психологів.

«Виклики українського сьогодення не порушили пріоритетні стратегії alma-mater щодо постійної модернізації форм та змісту підготовки спеціалістів. Щоденна кропітка праця науково-педагогічних кадрів університету щодо дослідження інновацій та імплементації їх у освітній процес дає свої плідні результати. Модернізації освітніх програм сприяє активність сковородинівців у напрямку побудови надійної партнерської співпраці з провідними міжнародними організаціями, що є трансляторами новітніх технологій», додає ректор університету Віталій Коцур.

Про подальші результати співпраці Університету Григорія Сковороди в Переяславі та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) обіцяють розповісти найближчим часом.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту