В УГСП завершився конкурс на заміщення посад НПП: відбір проводився на засадах відкритості та демократичності

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В УГСП завершився конкурс на заміщення посад НПП: відбір проводився на засадах відкритості та демократичності

Наказом по університету від 27.04.2023 р. №111 був оголошений конкурс на заміщення посад науково-педагогічних працівників (завідувачів кафедр, доцентів, старших викладачів) Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Оголошення було опубліковано в газеті «Вісник Переяславщини» від 5 травня 2023 р. та на сайті університету.

Для проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників була створена конкурсна комісія в кількості семи осіб. У місячний термін до конкурсної комісії надходили заяви від претендентів на дані посади. Згідно із затвердженим конкурсною комісією графіком, були проведені засідання кафедр та Вчених рад факультетів.

Кандидатури претендентів на посади завідувачів кафедр розглядалися на засіданнях кафедр та Вчених радах факультетів. Предметом обговорення були звіти претендентів за попередній термін роботи, виконання цільових показників діяльності кафедри та програми розвитку кафедр.

Науково-педагогічні працівники кафедр (доценти, старші викладачі) звітувалися на засіданнях кафедр.

Конкурсний відбір проводився на засадах відкритості, гласності, демократичності, прозорості, об’єктивності.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту