У Переяславі з нагоди Дня Конституції вручали Почесні грамоти та цінні подарунки – нагороджували і сковородинівців

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > У Переяславі з нагоди Дня Конституції вручали Почесні грамоти та цінні подарунки – нагороджували і сковородинівців

28 червня 2023 року Українській Конституції виповнилося 27 років. З цієї нагоди, у залі другого корпусу Переяславського центру культури й мистецтв вручали відзнаки міськoї та Київської обласної ради. Як розповідає місцеве медіа Proslav, серед нагороджених були і сковородинівці.

Так, за внесок у розбудову української державності, активну діяльність і сумлінне виконання посадових обов’язків голова Переяславської громади Вячеслав Саулко нагородив Почесною грамотою і цінним подарунком:

Людмилу Воловик – кандидата географічних наук, доцента кафедри географії, екології і методики навчання Університету Григорія Сковороди в Переяславі;

Лесю Коцур – кандидата історичних наук, доцента кафедри політології Університету Григорія Сковороди в Переяславі;

Лідію Курило – провідного фахівця відділу кадрів Університету Григорія Сковороди в Переяславі;

Дениса Мірошниченка – доцента кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності Університету Григорія Сковороди в Переяславі;

Оксану Тютюнник – декана факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

«Сьогодні в Україні надвелике свято – День Конституції. Це документ, який свого часу Венеціанська комісія визначила як найдемократичнішу, найгуманнішу Конституцію в Європі. У ній закладені справжні європейські цінності. Конституція – це основний закон, за яким ми з вами живемо. Це закон, який дає нам право жити на цій землі і право її захищати. Сьогодні, коли Україна боронить свою суверенність, коли наші воїни віддають за нашу свободу і незалежність найдорожче – свої життя, – ці слова є, як ніколи актуальними, – звернувся до присутніх Вячеслав Володимирович і додав, – Я вас всіх вітаю з цим великим святом. Бажаю усім вам миру, добра, родинного затишку в кожній сім’ї. Україна була, Україна є і Україна завжди буде незалежною, суверенною, вільною країною. Слава Україні!».

Привітав переяславців і начальник відділу освіти Переяславської міської ради Петро Ярмоленко. Він відмітив, що більшість переяславських випускників вже зареєструвалися для вступу до вищих навчальних закладів і пройшли національне мультипредметне тестування. З нетерпінням чекаємо на вас у стінах Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Щиро вітаємо всіх нагороджених і дякуємо за сумлінне виконання посадових обов’язків навіть в умовах війни.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту