Стало відомо, хто отримуватиме стипендію у наступному семестрі – факультети оприлюднили підсумкові рейтинги студентів за підсумками «літньої сесії»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Стало відомо, хто отримуватиме стипендію у наступному семестрі – факультети оприлюднили підсумкові рейтинги студентів за підсумками «літньої сесії»

У четвер, 29 червня 2023 року у конференц-залі імені Василя Сухомлинського відбулося засідання стипендіальної комісії університету. Декани факультетів підготували відповідні подання для призначення стипендії здобувачам вищої освіти денної форми навчання освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр» відповідно до рейтингових відомостей за результатами літньої заліково-екзаменаційної сесії. Переповідаємо вам подробиці, а для того аби ознайомитися зі стипендіальними списками доскрольте цю публікацію до кінця.

Як і завжди, на засіданні було розглянуто рейтинги успішності, які складено на підставі об’єктивних та прозорих характеристик, прямих вимірів навчальних досягнень здобувачів вищої освіти з кожного освітнього компонента, до якого включаються всі здобувачі, які навчаються на певному факультеті за денною формою навчання за відповідним курсом та спеціальністю (предметною спеціальністю, спеціалізацією).

«При підготовці подання стипендіальна комісія виходила з визначеного Вченою радою університету ліміту стипендіатів з урахуванням видатків на стипендіальне забезпечення у розмірі до 40% загальної кількості студентів денної форми навчання, які навчаються за державним замовленням на певному факультеті, курсі за певною спеціальністю (предметною спеціальністю, спеціалізацією). Розподіл стипендії студентам-відмінникам здійснено по факультетах (4% від контингенту здобувачів денної державної форми навчання)», – коментує проректор з навчально-методичної роботи університету Вячеслав Різник.

І ось цей важливий і очікуваний момент – з радістю ознайомлюємо вас із відомостями загального рейтингу студентів, що формується на основі рейтингу успішності та рейтингу позанавчальної діяльності згідно додатку 1 «Правил призначення стипендій студентам, аспірантам і докторантам Університету Григорія Сковороди в Переяславі за результатами ІІ семестру 2022-2023 н. р. – натискайте на назву свого факультету тут чи шукайте його у розділі «Студенту» на сайті вашого факультету, або ж у розділі «Навчання – Нормативно-стипендіальне забезпечення» на головному сайті університету.

З великою приємністю вітаємо усіх тих, хто отримуватиме стипендію та розраховуємо, що ситуація в країні не завадить нашій змішаноформатній зустрічі у вересні. Разом до перемоги!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту