Британський фотограф і волонтер Едвард Метьюс, який розповідає світу про наслідки війни в Україні, завітає до УГСП та презентує свої роботи

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Британський фотограф і волонтер Едвард Метьюс, який розповідає світу про наслідки війни в Україні, завітає до УГСП та презентує свої роботи

Літо вже у розпалі, але це не привід припиняти зустрічі в рамках улюблених проєктів сковородинівців. Зокрема у вівторок, 13 червня об 11:00 до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітає британський фотограф і волонтер Едвард Метьюс, який презентує тут свої роботи.

Зустріч відбудеться в аудиторії №114 Університету Григорія Сковороди в Переяславі в рамках партнерського проєкту Наукового товариства університету і Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю – «Платформа можливостей».

Серед ініціаторів івенту також директорка мовної школи «New generation», випускниця філологічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Юлія Погуца. Протягом останніх 10 місяців Юлія жила в Англії і працювала на благодійну організацію Yo-Yo. У цей час вона опублікувала книгу на підтримку проєкту «Shelter» від UCSA (Ukraine Christian Sport Academy), що надає допомогу і житло жінкам й дітям, які постраждали внаслідок війни.

Хто такий Едвард Метьюс?

Коли почалася повномасштабна війна в Україні, Едвард Метьюс дуже перейнявся цією темою і вирішив, що хоче підтримати українців. Тому він прийняв сміливе рішення приїхати сюди і стати волонтером.

Едвард Метьюс є автором журналу Aeternus, в якому волонтер розповідає про жахливі наслідки вторгнення армії рф на територію України. В Aeternus висвітлюють те, що не показують звичні британські ЗМІ.

Едвард на лише розповідає світу про жахіття війни – він також допомагав вивозити поранених українських військових з фронту.

Слідкувати за волонтерською діяльністю Едварда можна на сайті Emris Media, а також на його офіційній Facebook-сторінці.

Зазначимо, що у 2023 році проведення цього проєкту є можливим ще й завдяки програмі «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту