УГСП отримав золоту медаль і перемогу в номінаціях та конкурсах XIV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > УГСП отримав золоту медаль і перемогу в номінаціях та конкурсах XIV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти»

17-19 травня 2023 року в онлайн-форматі вже вчотирнадцяте відбулася міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти». Її традиційним організатором є компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Як і багато років поспіль наш Університет Григорія Сковороди в Переяславі також був представлений там своїми здобутками. Традиційно отримав нагороди.

За повідомленням організаторів, УГСП отримав золоту медаль у номінації «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес: сучасні рішення та перспективи розвитку».

Поза тим кафедра цифрових технологій навчання факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі прийняла активну участь та здобула перемогу в конкурсі з тематичної номінації «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес: сучасні рішення та перспективи розвитку». Вітаємо авторів-переможців Хомича Валерія Феодосійовича, кандидата педагогічних наук, професора кафедри цифрових технологій навчання, Якубу Василя Володимировича, кандидата історичних наук, доцента кафедри цифрових технологій навчання та Ісак Людмилу Марківну, старшого викладача кафедри цифрових технологій навчання.

Вітаємо увесь колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі з новими звитягами і нагородами та щиро зичимо нам усім нових досягнень і щедрих ужинків на виставковій, освітньо-науковій та творчій нивах. Так тримати!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту