Відтепер УГСП співпрацюватиме із ЗВО «Міжнародний науко-технічний університет імені академіка Юрія Бугая»: підписано відповідний договір

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Відтепер УГСП співпрацюватиме із ЗВО «Міжнародний науко-технічний університет імені академіка Юрія Бугая»: підписано відповідний договір

2 червня 2023 року кафедра публічного управління та адміністрування факультету гуманітарно-природничої освіти та соціальних технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі організувала Міжнародну науково-практичну конференцію «Сучасні аспекти реформування системи публічного управління в умовах воєнного часу». У рамках її проведення було укладено та підписано договір про співпрацю із ЗВО «Міжнародний науко-технічний університет імені академіка Юрія Бугая».

Керуючись прагненням до розвитку академічної мобільності здобувачів вищої освіти між обома закладами, доктор наук з державного управління, доцент, завідувач кафедри менеджменту та публічного адміністрування Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «Міжнародний науко-технічний університет імені академіка Юрія Бугая» Тихон Яровой від імені докторки економічних наук, професорки, ректорки МНТУ Вероніки Худолей, підписав угоду з ректором Університету Григорія Сковороди в Переяславі, доктором історичних наук, професором Віталієм Коцуром.

Предметом Договору є співробітництво сторін з метою організації програми академічної мобільності закладів вищої освіти, які навчаються на: першому (бакалаврському), другому (магістерському) та третьому (освітньо-науковому, PhD) рівнях вищої освіти.

Сторони планують співпрацювати з метою покращення якості навчання і практичної підготовки у вищих навчальних закладах, розширення можливостей ЗВО у проведенні науково-дослідної роботи та використанні її результатів, а також зміцнення зв’язку між освітою і наукою, розвитку подальших наукових досліджень в Україні і обміну досвідом у навчально-педагогічній роботі між університетами.

Відмітимо, що договір є взаємопідписаним та набрав чинності з моменту його підписання.

Підписанти переконані, що ця співпраця сприятиме поліпшенню якості підготовки фахівців і сприятиме процесу інтеграції між наукою, освітою та практичним використанням знань. Вона також сприятиме взаємовигідному поєднанню наукового потенціалу з практичним досвідом роботи та враховуватиме потреби та запити кафедр обох сторін.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту