УГСП у співпраці з МОМ Україна потурбувався про житлові умови переселенців: у 13 кімнатах гуртожитків замінять балконні комплекти

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП у співпраці з МОМ Україна потурбувався про житлові умови переселенців: у 13 кімнатах гуртожитків замінять балконні комплекти

Покращення умов проживання людей, що втікали від війни залишається «на часі». Учора, 8 травня 2023 року, завдяки співпраці з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) IOM Ukraine на територію студмістечка Університету Григорія Сковороди в Переяславі було завезено 13 балконних комплектів, які до кінця тижня будуть встановлені в тринадцятьох кімнатах, де проживають переселенці. Про це у своєму Facebook повідомив ректор університету Віталій Коцур.

Відомо, що наразі у студмістечку Університет Григорія Сковороди в Переяславі проживає 38 внутрішньо переміщених осіб, серед яких 12 студентів.

«Дякуємо представництву МОМ в Україні, на чолі з його головою Ан Нгуєном за турботу про наших людей, що постраждали в наслідок повномасштабного вторгнення рф», – написав Віталій Коцур.

Міжнародна організація з міграції (МОМ) є частиною системи ООН як провідна міжурядова організація, що підтримує гуманну та впорядковану міграцію для загального блага. МОМ працює в Україні з 1996 року.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту