Бої подушками, токсичні стосунки, міни і журналістика: чим жили сковородинівці протягом тижня перед Великоднем (дайджест подій)

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Бої подушками, токсичні стосунки, міни і журналістика: чим жили сковородинівці протягом тижня перед Великоднем (дайджест подій)

За сприяння студентського бюро Університету Григорія Сковороди в Переяславі перед великодній тиждень, 10-14 квітня 2023 року, подарував сковородинівцям низку заходів та тренінгів. Розповідаємо у вже традиційному дайджесті від соціально-гуманітарного відділу університету.

Розпочався тиждень із, спільного з МЦ «Зустріч», спортивно-розважального заходу «Бій подушками». Участь у ньому приймали як студенти університету, так і учні Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха – загалом, понад три десятки осіб. Перше місце серед юнаків посів студент першого курсу факультету фізичної культури спорту і здоров’я Олександр Репа. Переможницею серед дівчат стала студентка першого курсу факультету технологічної і математичної освіти Катерина Кравченко. Принагідно, вітаємо переможців, а всім учасникам бажаємо перемоги в наступних змаганнях.

У вівторок, 11 квітня 2023 року, молодіжний працівник, тренер у межах проєкту Фонду ООН Владислав Міранович провів для студентської молоді семінар-навчання «Токсичні стосунки – не про мене», що реалізується спільно з Управлінням молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації. У ході заходу обговорили види, ознаки і причини насилля, протидію насильству, ознаки здорових стосунків, запобігання негативних явищ у молодіжному середовищі. Також у рамках проекту U-Point від «U-Report» презентували інструменти визначення запитів та дослідження потреб молоді.

Крім того, що журналіст Максим Левченко розповів сковородинівцям про «космічні можливості журналістики», 12 квітня 2023 року, керівник соціально-гуманітарного відділу Університету Григорія Сковороди в Переяславі Андрій Іващенко провів загальноуніверситетську програму «Твоя безпека. Обережно – міни!». Він розповів студентам та викладацькому складу університету про мінну безпеку, про послідовність дій біля вибухонебезпечних об’єктів та предметів. Видається, наші здобувачі ще раз повторили правила поведінки під час ракетної атаки, під час навчання та відпочинку в університеті на території вишу та в гуртожитках.

 

Пресцентр соціально-гуманітарного відділу

Перейти до вмісту