Богдан Логвиненко – засновник культового проєкту «Ukraїner» завітає до УГСП в рамках «Платформи можливостей»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Богдан Логвиненко – засновник культового проєкту «Ukraїner» завітає до УГСП в рамках «Платформи можливостей»

«Платформа можливостей» повернулася і готова дивувати вас новими змістовними, фантастичними зустрічами з українцями нової формації. Тими, хто, так чи інакше, кожен у своєму сегменті, творить новітню історію України і за якими майбутнє України. На черзі новий анонс.

Уже в прийдешній вівторок, 11 квітня 2023 року о 15:00 в 114 аудиторії (Центр інноваційного навчання та трансферу технологій «Innovation Training & Tech Transfer Center») в рамках проєкту відбудеться «Розмова з Богданом Логвиненком» – засновником та автором проєкту «Ukraїner», відомим блогером, журналістом, письменником, публіцистом та мандрівником.

У свої 34 роки він уже встиг попрацювати головним редактором власного видання, арт-директором, піарником, телеведучим, літературним критиком, концертним менеджером, підприємцем, повчитись на хіміка в Києво-Могилянській академії, заявити про себе як блогер та активіст, написати кілька книжок, заснувати власну агенцію, організувати декілька фестивалів, пожити аскетичним життям у селищі під Києвом, проїхати автостопом майже всі області України, переїхати до Польщі, а через деякий час – до Малайзії, вивчити кілька мов, стати гідом та побачити близько 60 країн світу. Часом усі ці ролі йому вдавалось успішно поєднувати, а рухатись далі спонукало бажання відкривати щось нове або ж створювати те, чого йому особисто бракує.

Ви точно чули про його проєкт «Ukraїner» – інтелектуальний продукт, що досліджує маленькі міста та села, які він та його команда хоче показати з несподіваного ракурсу. Цим команда прагне залучити туристичний потік до незвіданої України. «Ukraїner» розповідає про людей, мистецтво та бізнес Україні і світові.

Мультимедійний багатомовний проєкт про Україну з початком великої війни змінив фокус, перетворився з повільного медіа на швидке, наростив аудиторію у 15 разів і нарешті почав отримувати стільки пожертв, скільки планував – про це, а також філософію життя та подорожей, незвідані місця України та світу, а також секрети успіху та лайфхаки які допомагають втілювати українські мрії говоритимемо у вівторок з паном Богданом. Готуйте багато питань – будьте готові до діалогу, який організовує Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю та Наукове товариство університету.

Зазначимо, що у 2023 році проведення цього проєкту є можливим ще й завдяки програмі «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту