Сковородинівці змагалися за першість в чемпіонаті УГСП з медіаграмотності. Хто переміг у фіналі?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Сковородинівці змагалися за першість в чемпіонаті УГСП з медіаграмотності. Хто переміг у фіналі?

Протягом кількох тижнів в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі тривав чемпіонат з Медіарингу в рамках проєкту «Місяць медіаграмотності». За умовами змагання, яке незмінно модерували медіадрайверки Анастасія Бурчик та Наталія Литвин, учасники проходили 5 турів гри – бліц, «Знайди фотофейки», «Факти-судження», «Розрізни заголовок», «Чорна скринька».

У середу, 29 березня 2023 року, в 114 аудиторії закладу в відбулася фінальна гра, в якій змагалися збірна УГСП та команда факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій.

З відривом у понад 10 балів перемогу здобула команда УГСП, до складу якої увійшли: фахівець соціально-гуманітарного відділу Вадим Домарецький, фахівці відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Максим Левченко і Андрій Вовкодав, операторка комп’ютерної техніки відділу документообігу та діловодства, аспірантка Наталія Савченко. Кожної гри четвертий гравець команди змінювався. Так, до складу збірної також входили: викладачка кафедри публічного управління та адміністрування, аспірантка Наталія Редзюк та виконуючий обов’язки голови студентської ради університету Роман Беркут.

Друге місце посіла команда факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій. Третє місце розділили між собою дві команди: факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва та факультет технологічної і математичної освіти.

 «Ця програма спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни», – зауважує медіадрайверка Наталія Литвин.

Захід відбувся за сприянням студентського бюро соціально-гуманітарного відділу, Молодіжного центру Переяславської громади «Зустріч», в рамках програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Ctnts International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Дякуємо всім командам, котрі долучились до місяця медіаграмотності. Маємо надію, що отримані знання підуть вам на користь.

 

Пресцентр соціально-гуманітарного відділу

Перейти до вмісту