Долучайтеся до круглого столу на тему соціального партнерства для цифрової інклюзії – він відбудеться 7 квітня

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Долучайтеся до круглого столу на тему соціального партнерства для цифрової інклюзії – він відбудеться 7 квітня

У п’ятницю, 7 квітня 2023 року об 11:00 відбудеться круглий стіл на тему «Соціальне партнерство для цифрової інклюзії на прикладі мобільної програми «Цифрова інклюзія»». Зареєструватися для участі в конференції можна за посиланням.

Щоб підключитися до заходу в Zoom, перейдіть за посиланням.

Ідентифікатор конференції: 894 8789 1492

Код доступу: 1

Програма заходу.

У ході конференції обговорюватиметься ініціювання утворення мережі партнерів для поширення досвіду мобільного застосунку «Цифрова інклюзія», соціальне партнерство для цифрової безбар’єрності, можливості використання мобільного застосунку Digital Inclusion у сфері підтримки ментального здоров’я, використання застосунку Digital inclusion для розвитку комунікативних навичок дітей в послузі раннього втручання, цінність програми Digital Inclusion як інструмента для альтернативної та додаткової комунікації, ініціювання утворення фокус-групи розробки методики використання та багато інших цікавих тем.

Перший в світі україномовний мобільний застосунок Digital Inclusion можна завантажити онлайн:

Для використання на ноутбуках створено вебверсію.

Окрім Університету Григорія Сковороди в Переяславі, до заходу долучаться представники Наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», ліцею №16 Мелітопольської міської ради Запорізької області, Костопільської початкової школи №9 Костопільської міської ради, комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ладижинської міської ради, Комунальної установи «Бориспільський інклюзивно-ресурсний центр» Бориспільської міської ради Київської області, ГО «ОІ Рузвельт», Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, Житомирського державного університету імені Івана Франка та Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка Національної академії педагогічних наук України.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту