Університет Григорія Сковороди в Переяславі ввійшов до сотні найпопулярніших університетів України – рейтинг UniRank

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Університет Григорія Сковороди в Переяславі ввійшов до сотні найпопулярніших університетів України – рейтинг UniRank

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, відповідно до рейтингу UniRank University Ranking, перебуває на 85 позиції серед 181 закладу освіти України у веб просторі. Розповідаємо, що це значить.

UniRank University Ranking – це міжнародний академічний рейтинг, що досліджує якість представлення та популярність університетів світу у вебпросторі.  Він є одним із провідних каталогів вищої освіти і паралельно, пошуковою системою, яка містить огляди та рейтинги 14000 офіційно визнаних університетів і коледжів у 200 країнах. Мета цього рейтингу – забезпечити приблизний глобальний рейтинг світових університетів і коледжів, заснований на їхній веб-присутності та популярності з точки зору прогнозованого трафіку, довіри / авторитету та якість посилальної популярності. Це важливо для того, аби допомогти іноземним студентам і викладачам зрозуміти, наскільки популярним є певний вищий навчальний заклад в іншій країні.

Водночас UniRank визначає рейтинговість закладу освіти у світі, та більш локально – регіоні. Щодо світового рейтингу, то УГСП займає 6819 місце із близько 14 000 світових закладів вищої освіти, а от у Києві та області Університет Григорія Сковороди в Переяславі розмістився на 18 позиції із 33 обраних закладів вищої освіти.

УГСП вдалося випередити навіть такі відомі в Україні заклади, як Київський національний лінгвістичний університет, Одеський національний економічний університет, Державний університет телекомунікацій, Львівська національна академія мистецтв та багато інших.

Очолив рейтинг Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського, на другому місці опинився Київський національний університет імені Тараса Шевченка, на третьому – Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна.

Переглянути весь список закладів вищої освіти, які увійшли до цього списку, можна за посиланням.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту