Поетка Тетяна Власова проведе творчу зустріч в УГСП в рамках проєкту «Відкритий університет»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Поетка Тетяна Власова проведе творчу зустріч в УГСП в рамках проєкту «Відкритий університет»

У Всесвітній день поезії, вівторок 21 березня 2023 року, в рамках партнерського проєкту «Відкритий університет» до УГСП завітає українська поетка, співачка, лідерка рок-гурту VLASNA, волонтерка, громадська діячка та засновниця літературно-мистецького проєкту «ІншіВірші», PR-директорка Одеського міжнародного кінофестивалю й Української кіноакадемії Тетяна Власова. «Ефект близькості»: вірші про любов та війну» – тема зустрічі яка розпочнеться о 13:00 в 114 аудиторії (Центр інноваційного навчання та трансферу технологій «Innovation Training & Tech Transfer Center»).

Тетяна Власова живе у шаленому ритмі. Протягом російсько-української війни своєю творчістю вона допомагає збирати кошти на потреби захисників. Лише від початку року вона провела дві творчі зустрічі у столичному Будинку актора у тандемі з відомим актором Ахтемом Сеінтаблаєвим та, пізніше, поетом Дмитром Лазуткіним. Кошти перерахували  на купівлю автомобілів для Збройних Сил України. Інших поетичний зустрічей з нею проведених за цей час і не злічити. Минулого тижня вона подарувала свої кращі поезії у заході для збору коштів для волонтерів місії «На щит».

Нещодавно Власова випустила свою першу книгу віршів – «Ефект близькості», передмову до якої написав Сергій Жадан. У ході зустрічі на вас чекатиме калейдоскоп людських історій, майстерно обрамлених символами і римами. Уважно спостерігаючи за людьми навколо, Тетяна проникливо змальовує їхні буденні історії, до болю знайомі кожному. Ви почуєте віршовану хронологію подій у країні – від Революції Гідності до подій сьогодення, поезій написаних в умовах цієї війни. Переконані, кожен з вас впізнає самих себе у віршах-історіях про людські почуття, розчарування і надії, мрії та емоції які прочитає Тетяна.

У разі повітряної тривоги зустріч буде перенесено до укриття №1 головного корпусу університету.

Якщо ви любите красиві вірші у непересічному виконанні та відверті щемливі розмови про важливе – вам обов’язково потрібно завітати на зустріч з Тетяною Власовою! Це буде ваша найкраща перша поетична зустріч цієї весни!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту