«Різноманітність та інклюзія в освіті»: дослідницький хаб УГСП запрошує зголошуватися до міжнародної науково-практичної конференції

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Різноманітність та інклюзія в освіті»: дослідницький хаб УГСП запрошує зголошуватися до міжнародної науково-практичної конференції

Дослідницький хаб Центру інноваційного навчання та трансферу технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує зголошуватися до участі у міжнародній науково-практичній конференції «Різноманітність та інклюзія в освіті».

Зібрання спільноти інноваційних, креативних, небайдужих, проактивних людей відбудеться 9-10 березня 2023 року і допоможе покращити вміння відповідальних візіонерів майбутньої освіти.

«Різноманітність та інклюзія в освіті – запорука  успіху академічної спільноти. Різноманітність сприяє інноваціям, академічному прогресу, покращенню університетської екосистеми. Реалізуючи потенціал кожного, ми зможемо забезпечити різноманітність, інноваційність, інклюзивність сучасної освітньої екосистеми задля сталого розвитку суспільства», – підкреслюють організатори.

 Серед ключових питань, які планують розглянути: інклюзивність сучасної освітньої екосистеми задля сталого розвитку; рівність можливостей і усунення бар’єрів; нейромоделювання у діяльності педагога – основа забезпечення різноманітності та інклюзії в освіті; різноманітність та індивідуальність суб’єктів освітнього середовища; розмаїття технологій і форм взаємодії у діяльності педагога; різноманітності доступу та форм роботи з інформацією;  академічна та професійна мобільності як механізм інклюзії в освітні/професійні еко-системи інших країн; полікультурність – умова ефективності інклюзивного освітнього середовища.

 Реєструйтеся для участі у конференції за посиланням:  https://forms.gle/XCEtj9rELVVYmKFJ9

 Початок роботи конференції: 9 березня 2023 року о 10:00

Контактна інформація:

Доброскок Ірина Іванівна (050 443 02 87), irina.dobroskok@gmail.com;

Басюк Любов Вікторівна (066 327 97 45), liubov_basiuk@ukr.net;

Ржевська Наталія Вікторівна (0667063376) zolotysya@ukr.net

Відкриті інновації. Відкрита наука. Відкритість світу – європейська візія майбутнього!

 

 Пресцентр Центру інноваційного навчання та трансферу технологій

Перейти до вмісту