Триває Всеукраїнський конкурс підручників для 1 класів НУШ – освітяни можуть зробити свій вибір до 2 березня

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Триває Всеукраїнський конкурс підручників для 1 класів НУШ – освітяни можуть зробити свій вибір до 2 березня

10 лютого 2023 року розпочався період ознайомлення освітян України з підручниками і навчальними посібниками для 1 класів оновленої НУШ в межах конкурсного відбору-2023. Цього року він проходить в непростих умовах, тому інформаційний супровід педагогів стає ще важливішим, а результати апробації видань набувають особливого значення.

Видавництво «Ранок» презентує нові формати підручників і посібників для 1 класів оновленої НУШ, створеними в межах проєкту «Навчання без меж», які вже мають відповідний гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» (згідно з наказом МОН №110 від 03.02.2022 р.) для підручників і «Схвалено для використання в освітньому процесі» для посібників. Представлені видання беруть участь у Конкурсі-2023.

Вперше електронний додаток поєднав в собі живий інтерактивний підручник і методичну інтернет-підтримку до нього – переглянути можна за посиланням.

Відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору, видавництво надало електронні версії видань для розміщення у вільному доступі в Електронній бібліотеці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», а також розмістило їх на головній сторінці свого офіційного сайту. Разом з посібниками надано доступ до відео презентацій авторських концепцій та методичної підтримки. Вся інформація доступна за покликанням.

За умовами Конкурсу після ознайомлення з посібниками та їх обговорення педагоги шкіл мають зробити свій свідомий вибір до 2 березня 2023 року – встигніть обрати потрібні вам підручники, з якими можна працювати як офлайн, так і онлайн!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту