Ректор УГСП Віталій Коцур став одним із перших гостей безкоштовного онлайн марафону «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Ректор УГСП Віталій Коцур став одним із перших гостей безкоштовного онлайн марафону «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього»

Як вже розповідав сайт приймальної комісії Університету Григорія Сковороди в Переяславі, днями за ініціативи Університету Григорія Сковороди в Переяславі спільно з Київським обласним центром зайнятості та молодіжним центром «Зустріч», стартував безкоштовний онлайн марафон «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього».

Серед «перших ластівок» зустрічей де розповідають як не помилитись і зробити правильний вибір професії, розібратись і не заплутатись у розмаїтті професій, впевнено відповісти всім і собі на запитання «Ким ти хочеш бути?» – можливість задати питання управлінцю, доктору історичних наук, ректору УГСП Віталію Коцуру.

Протягом годинної розмови, яку модерував Андрій Іващенко, Віталій Вікторович розповідав про те ким мріяв стати в дитинстві, що вплинуло на вибір ним професії та де він сам здобував освіту, як починав професійний шлях. Ректор розмірковував про важливість освіти і професій що є актуальними у ХХІ столітті, кар’єрного консультування, й про те чи зможе штучний інтелект замінити людину та багато іншого. Не оминули й сьогодення закладу – Віталій Коцур відверто розповів що є найулюбленішим у його роботі, куди рухається заклад і які новітні цінності сповідує, які завдання перед собою ставить в умовах викликів часу та чим живе в умовах війни. Підкреслив що не на один день заклад не зупиняв своєї діяльності після 24 лютого 2022 року.

Аби зареєструватися до подальшої участі в марафоні спрямованому на те, аби допомогти молоді обрати СВОЮ професію без допомоги батьків чи друзів, потрібно заповнити Google-форму. Посилання на групу «Профлайфхака…» у Facebook з’явиться автоматично після заповнення форми.

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту