«Твоя кров може воювати»: сковородинівців закликають стати донорами крові безпосередньо в університеті

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Твоя кров може воювати»: сковородинівців закликають стати донорами крові безпосередньо в університеті

З перших днів війни українці демонструють незламність духу і працюють для Перемоги кожен на своєму фронті – медичному, енергетичному, залізничному, волонтерському… Щире і безкорисливе бажання здійснити спільну мрію – вибити окупантів з нашої землі – робить нас сильнішими і наближає цей день. Щодня ми бачимо приклади людяності й відданості спільній справі, зокрема у простій та водночас вкрай важливій справі – здати кров, тим самим рятуючи життя іншим.

16 березня 2023 року з 09:00 до 15:00 КНП КОР «Київський обласний центр служби крові» запрошує донорів до здачі крові. Форма для подачі заяви.

«Наразі важливо збільшувати запаси безпечної та якісної донорської крові, яка допомагає не тільки врятувати життя військових, а й проводити планові операції в тилу, приймати пологи, здійснювати трансплантації. Донором може стати людина, якій виповнилося 18 років. Донор отримає безкоштовне визначення групи крові та резус-фактура, діагностику гепатитів В, С, ВІЛ та сифілісу. При собі мати паспорт та ідентифікаційний код», – коментують організатори.

Бажаючим прохання попередньо зареєструватися у соціально-гуманітарному відділі – кабінет 209, ІІ корпус, ІІ поверх.

Телефон для довідок: 093-130-37-82 (Руденко Наталія Григорівна).

 

Інформацію надано соціально-гуманітарним відділом університету

Перейти до вмісту