«Шлюб за один день»: як Студентська рада університету поєднувала серця у післядень усіх закоханих

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Шлюб за один день»: як Студентська рада університету поєднувала серця у післядень усіх закоханих

У післядень всіх закоханих, 15 лютого 2023 року в стінах Студентської ради університету відбувся захід «Шлюб за один день», який організував факультет історичної і соціально-психологічної освіти. Розповідаємо як це було.

За повідомленням організаторів, ідея заходу полягала в тому аби кожна закохана пара могла відчути атмосферу і настрій справжнісінького студентського весілля.

Приємну місію обрядових старост виконували в.о. голови студентської ради університету Роман Беркут й в.о. голови студентської ради факультету Ольга Ільєнко разом зі своєю заступницею Кариною Степаненко. Студрадівці в найкращих традиціях підготували сповнену теплом промову і привітання для наречених. Фата, краватка, обручки й навіть свідоцтво про шлюб – організатори врахували усі необхідні елементи дійства.

Прийти одружитись могли всі охочі й закохані: як пари, які давно зустрічаються, але ще не готові до справжнього шлюбу, так і пари в яких тільки зароджуються стосунки і нині їм неабияк важливо підкреслити серйозність своїх намірів. Були й вже пошлюблені пари які виявили бажання ще раз пережити прекрасні миті возз’єднання своїх сердець. Не винятком були й пари хороших друзів, адже кохання не має меж.

Не обійшлось без весільних пісень і гостей, які аплодували молодим і кричали «гірко», що ще більше підсилювало емоції. Складалося враження ніби ця урочиста мить є справжньою.

Як висновок ми усі переконались в тому, що кохання найсильніше почуття, яке переможе, навіть в самі темні часи.

 

Пресцентр Студентської ради університету

Перейти до вмісту