Хто може розраховувати на стипендію в наступному семестрі: затверджено рейтингові списки студентів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Хто може розраховувати на стипендію в наступному семестрі: затверджено рейтингові списки студентів

У понеділок, 16 січня о 13:00 у конференц-залі імені Василя Сухомлинського відбулося засідання стипендіальної комісії. У ході обговорення були затверджені рейтингові списки студентів за результатами І семестру 2022-2023 н. р. Тож нарешті ми можемо розповісти, хто отримуватиме стипендії у ІІ семестрі.

Наразі кількість отримувачів академічної стипендії в закладах вищої освіти становитиме не більше ніж 40% від фактичної кількості студентів денної форми здобуття освіти, які навчаються за державним замовленням на певному факультеті, курсі за певною спеціальністю. У межах цих 40% було проаналізовано рейтингові відомості факультетів університету і затверджено усі внесені пропозиції.

«Нагадуємо, що рейтинги, відповідно до яких студентам призначаються і виплачуються академічні стипендії складаються за кожним курсом і за кожною спеціальністю на підставі успішності з кожного освітнього компонента з урахуванням участі у науковій, науково-технічній діяльності або ж творчій активності для мистецьких спеціальностей, залучення до громадського життя та спортивної діяльності. При цьому складова успішності повинна становити не менше 90 відсотків рейтингового балу. Процедура визначення рейтингового балу, що визначає місце особи в рейтингу, має бути однаковою для здобувачів вищої освіти, які навчаються на одному факультеті, курсі за однією спеціальністю», – наголошує проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник.

Хто отримуватиме стипендію? Ознайомлюємо вас із підсумковими рейтингами студентів за результатами І семестру 2022-2023 н. р. – натискайте на назву свого факультету тут чи шукайте його у розділі «Студенту» на сайті вашого факультету, або ж у розділі «Навчання – Нормативно-стипендіальне забезпечення» на сайті університету.

Щиро вітаємо студентів, які сумлінно навчалися і завдяки своїй плідній праці заслужено будуть отримувати стипендії у новому семестрі. Бажаємо і надалі впевнено підкорювати нові вершини!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту