Випускник університету, відомий футболіст Микола Матвієнко завітав до альма-матер та зустрівся з юними гравцями «Матадора»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Випускник університету, відомий футболіст Микола Матвієнко завітав до альма-матер та зустрівся з юними гравцями «Матадора»

За понад тридцятилітню історію Університету Григорія Сковороди в Переяславі він навчав не лише велику когорту педагогів, а й, зокрема, відомих митців, політиків, врешті – спортсменів. Серед тих хто закінчив альма-матер цьогоріч відомий український футболіст, захисник ФК «Шахтар» та збірної України, триразовий чемпіон України, чотириразовий переможець Кубка України, дворазовий півфіналіст Ліги Європи (2015/16, 2019/2020), фіналіст Юнацької ліги УЄФА 2014/2015 років Микола Матвієнко. Він опанував освітню траєкторію бакалавра та магістра на факультеті фізичної культури, спорту і здоров’я.

Завітавши днями до Переяслава та його університету за, гадаємо, омріяним дипломом, сповнений гордістю та вдячністю за гнучку організацію освітнього процесу в УГСП він передав найкращі побажання від гравців ФК «Шахтар» та збірної України ректору університету Віталію Коцуру, колективу рідного факультету на чолі з деканом Віктором Куйбідою, принагідно провів міні екскурсію найкращому педагогу-вихователю ‒ своїй чарівній дружині й зустрівся з юними гравцями команди «Матадор».

За повідомленням пресцентру факультету, на згадку про зустріч Микола подарував футболки збірної України та команди «Шахтар» юним футболістам, кафедрі спортивних ігор та майбутньому музею спортивних звитяг студентів УГСП. Навзаєм отримав подарункову чашку від десятилітніх гравців команди «Матадор». Діти зробили заяву: «Після того, як команда пила воду із цієї чашки вона виграла три турніри поспіль, а кращий гравець забив 20 голів». На цей жарт Микола відповів, жартуючи: «Буду пити з неї і намагатимуся забити стільки ж голів, а потім дам покористуватись чашкою гравцям збірної України».

Сковородинівський університет має велику радість та честь навчати у своїх стінах провідних зірок українського спорту. Вітаючи з закінченням навчання ми бажаємо Миколі Матвієнку та всім нашим випускникам нових спортивних перемог й міцного здоров’я, і, звісно ж, якнайчастіше чекаємо вас на гостину до рідної альма-матер.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту