Днями на засіданні НАЗЯВО розглянули чотири освітніх програми нашого університету. Які результати?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Днями на засіданні НАЗЯВО розглянули чотири освітніх програми нашого університету. Які результати?

У вівторок, 13 грудня 2022 року, відбулося засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому прийнято рішення акредитувати чотири освітньо-професійні програми, які реалізуються на другому (магістерському) рівні. Про це повідомляє Навчально-науковий центр забезпечення якості освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Мова про наступні програми: «Середня освіта (Англійська мова та література)» – гарант Борисова Наталія Василівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання; «Середня освіта (Музичне мистецтво)» – гарант Мартинюк Тетяна Володимирівна, доктор мистецтвознавства, професор кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання; «Практична психологія» – гарант Вінс Вікторія Анатоліївна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти й «Публічне управління та адміністрування» – гарант Пархоменко-Куцевіл Оксана Ігорівна, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та адміністрування.

Повідомляється, що освітні програми «Середня освіта (Англійська мова та література)», «Середня освіта (Музичне мистецтво)», «Публічне управління та адміністрування» за дев’ятьма критеріями оцінені за рівнем «В». Освітня програма «Практична психологія» за Критерієм 6 – людські ресурси та Критерієм 7 – освітнє середовище та матеріальні ресурси отримала найвищу оцінку «А», решта Критеріїв – «В».

Керівництво університету щиро дякує гарантам освітніх програм, членам робочих груп та груп забезпечення, викладачам кафедр, керівникам та представникам усіх структурних підрозділів університету, здобувачам вищої освіти, випускникам та роботодавцям, залученим до процедур акредитації.

Лише спільною злагодженою командною роботою ми зможемо досягти якісно нового рівня вищої освіти в стінах нашої alma–mater.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту