Наукове товариство університету проводить ХІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Наукове товариство університету проводить ХІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію

Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених запрошує молодих науковців з усіх куточків України та світу, науково-академічну спільноту й здобувачів сковородинівського університету долучитися до роботи в XІІІ Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених, аспірантів та студентів «Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених».

Якщо ви займаєтесь науковими пошуками та цікавими дослідженнями, готові до обміну науковими пізнаннями, новими ідеями та задумами, то записуйте дати – 14-15 грудня 2022 року.

Форма участі заочна.

Напрями роботи складаються із наступних секцій:

  1. Історико-філософські науки
  2. Політико-правові науки
  3. Природничо-економічні науки
  4. Психолого-педагогічні науки
  5. Фізична культура і спорт
  6. Філологічні науки
  7. Публічне управління та адміністрування

Для участі в конференції необхідно:

1. Заповнити реєстраційну форму до 14 грудня 2022  року (включно)

  1. Надіслати матеріали на пошту nt.phdpu.edu@gmail.comіз підписом листа прізвище та ім’я, тези/доповідь/стаття та секція (наприклад: Іванов Іван, стаття, секція: Історико- філософська) до 14 грудня 2022 року (включно). Кількість поданих матеріалів від одного автора не обмежується (вартість організаційного внеску незмінна, від кількості поданих матеріалів). Оформляти матеріали згідно Вимог, список використаних джерел – за чинними вимогами (державний стандарт ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні вимоги та правила складання»). Приклади оформлення матеріалів.
  2. Надіслати скановані відгуки за підписом наукового керівника на тези/статі до 14 грудня 2022 року(включно). Відгуки на матеріали подають учасники, які не мають наукового ступеня (студенти, магістранти та аспіранти).

Більше деталей стосовно конференції та оформлення матеріалів знайдете у Інформаційному листі.

Збірник наукових праць матеріалів конференції буде розміщено на офіційному сайті Наукового товариства університету: https://nt.uhsp.edu.ua/.

Електронний варіант видання – безкоштовно, друкований – за кошти авторів.

Телефон для довідок: +38 (096) 703-12-71; +38 (093) 986-11-43 – Луцик Оксана (Голова Наукового товариства університету).

Запрошуємо студентів, магістрантів, аспірантів, докторантів та викладачів зголошуватися до участі в конференції!

Організаційний комітет конференції

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту