PROBASS ∆ HARDI приїдуть до УГСП в рамках концертного туру університетами країни. Вхід – вільний донат на ЗСУ.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > PROBASS ∆ HARDI приїдуть до УГСП в рамках концертного туру університетами країни. Вхід – вільний донат на ЗСУ.

Нещодавно електронний проєкт PROBASS ∆ HARDI, треки якого 100% супроводжували вас протягом цього буремного року, вирушив у тур університетами України. Концерти відбуваються від Львова до Харкова, а вже у наступну середу, 7 грудня о 16:00 гурт заграє концерт в актовій Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Вхід – вільний донат на Збройні Сили України.

 Як розповів колектив, у такий спосіб він хоче підтримати молоде покоління України і разом допомогти українській армії. У Переяславі колективу з цим залюбки допоможе Університет Григорія Сковороди в Переяславі у особі відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю та соціально-гуманітарного відділу університету. Технічно долучається молодіжний центр «Зустріч», «Переяславський ЦКМ», місцевий гурт «Драбадан» та інші. Інформаційну підтримку заходу надають провідні медіа нашого міста – ProSlav, Інформатор та Переяслав.City. Паливом протягом туру гурт забезпечує Amic Energy.

На глядачів чекає запальна жива програма з виконанням хітів та зовсім нових треків. Університет має генератори, тому подія відбудеться навіть за відсутності світла. У разі повітряної тривоги подію перервуть та продовжать за 10 хвилин після відбою.

PROBASS ∆ HARDI – проєкт діджеїв Артема Ткаченко та Максима Мокренко, який на концертах розростається до повноцінного колективу. Він найбільше відомий треком «Доброго вечора, ми з України», назва якого – слова, сказані Марком Галаневичем («ДахаБраха») на концерті в США. Трек вийшов у 2021 році, одразу став хітом і набув ще більшої популярності з початком повномасштабної війни, а в серпні вийшла його версія за участі оркестру НАОНІ. Лише за минулий місяць гурт випустив два потужні «фіти» – з ЮЮ та Олегом Скрипкою. Усі кращі треки гурту почуєте у ексклюзивному live-концерті в Переяславі. Не прогавте!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту